PUBLICAREA UNUI ARTICOL

Puteti publica un articol pe acest site daca sunteti o persoana cu calificare in domeniul juridic sau un intr-un domeniu conex si impartasiti valorile noastre: obiectivitate și seriozitate.

Prin publicare garantati ca sunteti titularul/proprietarul materialului sau sunteti titularul unei autorizari ori ati obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe site.

Publicarea pe acest site are semnificatia acordarii permisiunii de publicare (doar) online pe www.legal-land.ro a textelor, fara limitare in timp, gratuit. Drepturile de autor precum si responsabilitatea ce decurge din continutul articolelor apartine autorului lor. Reproducerea textelor publicate pe acest site se poate face doar cu acordul autorului textului.

Fiecare articol publicat pe site, poate fi insotit de o prezentare a dvs si/sau a companiei (aproximativ 100-150 de cuvinte) precum si un link catre pagina web/facebook etc.

Materiale pot fi trimise la adresa de mail redactie@legal-land.ro