CSM. Calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor previzionate a se desfăşura în cursul anului 2015

24 noiembrie 2014 Uncategorized

În ședința de joi, 20 noiembrie, 2014, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât însuşirea propunerii Direcţiei resurse umane şi organizare privind calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor previzionate a se desfăşura în cursul anului 2015, respectiv:

– Concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va desfăşura în perioada ianuarie – mai 2015.

– Concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie a judecătorilor şi procurorilor se va desfăşura în perioada martie – aprilie 2015.

– Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor se va desfăşura în perioada aprilie – iunie 2015.

– Concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri se va desfăşura în perioada aprilie – mai 2015.

– Concursul pentru numirea inspectorului şef şi a inspectorului şef adjunct se va desfăşura în perioada mai – iulie 2015.

– Concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii se va desfăşura în perioada august – septembrie 2015.

Citeste mai mult  Decret semnat - 25 noiembrie 2014

– Examenul de capacitate al judecătorilor stagiari şi procurorilor stagiari se va desfăşura în perioada octombrie – noiembrie 2015.

– Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor se va desfăşura în perioada septembrie – decembrie 2015.

Totodată, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât includerea în calendarul concursurilor ce urmează a se organiza în cursul anului 2015:

– a unui concurs de admitere în magistratură, în vederea ocupării posturilor de judecător sau procuror la instanţele sau parchetele neatractive, condiţionat de asigurarea numărului de posturi necesar repartizării absolvenţilor Institutului Naţional al Magistraturii, acest concurs urmând a fi organizat în aceeaşi perioadă cu organizarea concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii;

– a unui concurs de promovare pe loc în funcţii de execuţie a judecătorilor şi procurorilor, în condiţiile în care se va obţine finanţarea necesară, urmând ca Direcţia resurse umane şi organizare să întocmească adrese în acest sens către Ministerul Justiţiei şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cuvinte cheie: > >