Decrete semnate de Președintele României – 20 octombrie 2015

21 octombrie 2015 Noutati legislative

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 20 octombrie 2015, următoarele decrete:

– Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 17/2015 privind aprobarea plăţii contribuţiei României pentru construirea sediului permanent al Curţii Penale Internaţionale;

– Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 20 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României.

– Decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”. Astfel, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute de personalul unităţii în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate, a activităţilor de pregătire desfăşurate în comun cu militarii altor state, precum şi pe timpul executării misiunilor în teatrele de operaţii, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”.

– Decretul de decorare a domnului căpitan Dălălău D. Florin-Dumitru. Astfel, în semn de apreciere, pentru dăruirea și curajul manifestate pe timpul activităţilor de instruire pentru luptă, a activităţilor de pregătire desfăşurate în comun cu militarii altor state, precum şi pe timpul executării misiunilor în teatrele de operaţii, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de război, domnului căpitan Dălălău D. Florin-Dumitru.

Citeste mai mult  Formularul 600 va putea fi depus până la 15 aprilie 2018

Sursa: Președintele României

Cuvinte cheie: >