MAI: Un nou sediu pentru eliberarea pașapoartelor se va deschide luni, 21 august

19 august 2017 Fără categorie

Un nou sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple București va fi operațional începând de luni, 21 august a.c.

Noul sediu este situat la etajul 2 al unui centru comercial din București, pe Bulevardul Timișoara, numărul 26, Sector 6.

Programul normal pentru depunerea documentelor și ridicarea pașapoartelor este între orele 8.30 și 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marți.

La solicitarea ministrului afacerilor interne, doamna Carmen DAN, programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfășura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30.

Taxele pentru eliberarea pașapoartelor pot fi achitate la ghișeul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum și la unitățile bancare existente la același nivel, prin transfer bancar. De asemenea, rămân valabile și celelalte modalități de plată: on-line – prin serviciile puse la dispoziție de unitățile bancare și prin mandat poștal la oficiile poștale.

Citeste mai mult  ONU: refugiații nu sunt teroriști, ci victime ale terorismului

Cetățenii vor putea depune cereri și ridica pașapoarte și de la celelalte două puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple București din Șoseaua Pipera, numărul 49 și din Piața Amzei, numărul 13.

La toate cele trei sedii se vor elibera atât pașapoarte simple electronice cât și pașapoarte simple temporare.

Punctele de lucru ale Serviciului situate în strada Ion Țuculescu, numărul 42B, Sector 3, strada Străduinţei, numărul 1, Sector 4 și strada Virtuţii, numărul 1-3, sector 6, își încetează activitatea odată cu operaționalizarea noului sediu.

Cuvinte cheie: >