O persoana urmarita international depistata de politistii din Ialomita

5 august 2014 Uncategorized

Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, în Luxemburg.POLITIA

La data de 1 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţiei Bărbuleşti şi luptători S.A.S. au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pe numele căruia autorităţile judiciare din Luxemburg au emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Luxemburgului.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile în vederea extrădării către autorităţile judiciare din Luxemburg.

sursa: comunicat IGPR

Cuvinte cheie: > > >