Oracle a achiziționat GloriaFood pe 25 iunie 2021. Radu și Asociații SPRL a asistat vânzătorul

6 iulie 2021 Business

GloriaFood, societate ce oferă soluții software inovatoare dedicate industriei HORECA globale, a fost achiziționată de Oracle.

Radu și Asociații SPRL a oferit asistență juridică vânzătorilor cu privire la aspectele de drept românesc ale acestei tranzacții complexe în care cumpărătorul a fost o companie din SUA. Echipa multidisciplinară a Radu și Asociații SPRL și-a desfășurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, și a fost coordonată de Ștefan Mantea, Senior Managing Associate. Din echipă au mai făcut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) și Adina Nițescu (Corporate).

Mihai Anghel, Asociat în cadrul GloriaFood, a declarat: „Mulțumesc echipei Radu și Asociații SPRL pentru asistența juridică oferită pe întreg parcursul procesului de vânzare. Apreciez aportul pe care Ștefan Mantea l-a avut la finalizarea cu succes a tranzacției.”

Stefan Mantea, Radu si Asociatii „Le mulțumim clienților noștri – Oliver Auerbach, Mihai Anghel și Cosmin Ancuța – pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție de anvergură. Le mulțumim totodată pentru colaborare celorlalți consultanți ai vânzătorilor – Phillip Courten și Dinesh Moorjani (Telegraph Hill Advisors), Ted Cominos, Cristina Audran-Proca și Evan W. Johnson (Eversheeds Sutherland)”, a spus Ștefan Mantea (foto).

Cuvinte cheie: >